ΠΡΟΣΩΠΑ

Γυναικείο επιχειρείν | Καίτη Σάρδαλου

Published

on

Η αγάπη της Καίτης Σάρδαλου για τον μαγικό κόσμο των παιχνιδιών, χρόνο με τον χρόνο δυναμώνει ακόμα περισσότερο. Με το βλέμμα της στραμμένο στην εξέλιξη και την καινοτομία της οικογενειακής επιχείρησης Super Action, προσπαθεί καθημερινά για την επίτευξη των επαγγελματικών της στόχων.

Για την Καίτη Σάρδαλου η επαγγελματική της πορεία ξεκίνησε πολύ διαφορετικά, παίρνοντας εντελώς άλλη τροπή με την πάροδο του χρόνου. Μετά το τέλος των σπουδών της, οι πλείστες δουλείες που της προσφέρθηκαν ήταν στην επαρχία Λευκωσίας, λόγο της μειωμένης ζήτησης όσον αφορά δουλειές του κλάδου σπουδών της στην επαρχία Αμμοχώστου. Έτσι πήρε την απόφαση να ξεκινήσει δουλεύοντας σε ένα εργαστήριο διαπίστευσης οργάνων. Η φύση της δουλειάς της ήταν αρκετά ενδιαφέρον.

Η δύσκολία η οποία αντιμετώπιζε ήταν η καθημερινή μετάβαση της στον χώρο εργασίας, έτσι αποφάσισε να εγκαταλείψει τη δουλειά αυτή ψάχνοντας παράλληλα κάτι με πιο εύκολη πρόσβαση. Έπειτα, μετά από παρότρυνση από τα πεθερικά της, ξεκίνησε να βοηθά στην οικογενειακή επιχείρηση προσωρινά, μέχρι να βρεί δουλειά στη επαρχία μας. Αυτό έμελλε να είναι καθοριστικό για την ίδια. Ο υπέροχος κόσμος των παιχνιδιών την κέρδισε από τη πρώτη κιόλας στιγμή, αποφασίζοντας να μείνει στην επιχείρηση και να γίνει και η ίδια μέλος της μεγάλης οικογένειας Super Action.

Η Ουσιαστική δυσκολία που αντιμετώπισε κατά την έναρξη της στην επιχείρηση, ήταν το αγοραστικό κομμάτι. Η ενασχόληση της με τον τομέα των επιχειρήσεων, ήταν κάτι πολύ πρωτόγνωρο για την Καίτη και έπρεπε να είναι αρκετά προσεχτική στη λήψη αποφάσεων.  Ο ενθουσιασμός και ο παρορμητισμός της πολλές φορές την έχουν οδήγησει σε λανθασμένα αποτελέσματα. Σταδιακά όμως, μέσα από την πείρα που είχε αποκομίσει και τον σωστό προγραμματισμό ήταν κάτι το οποίο κατάφερε να ελέγξει και να μην αποτελεί πρόβλημα για την ίδια.

Ο υπέροχος κόσμος των παιχνιδιών την κέρδισε από τη πρώτη κιόλας στιγμή, αποφασίζοντας να μείνει στην επιχείρηση και να γίνει και η ίδια μέλος της μεγάλης οικογένειας Super Action.

Δυσκολία επίσης, αποτελεί η διαχείριση των ισορροπίων μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, ιδιαίτερα σε με οικογενειακή επιχείρηση. Αυτό είναι κάτι το οποίο έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν μαζί με τον σύζυγο της, αφήνοντας τα προβλήματα και την ένταση της δουλείας μακριά από το σπίτι. Αυτό είναι κάτι που τους βοηθά όχι μόνο να κρατάνε τις ισορροπίες στο σπίτι αλλά και να απολαμβάνουν την οικογενειακή θαλπωρή χωρίς ένταση.

Μέγιστη επιτυχία για την Καίτη, η οποία πηγάζει μέσα από τη δουλειά της και την καθημερινή επικοινωνία της με τους πελάτες του Super Action, είναι η εμπιστοσύνη που δέχεται από τον κόσμο, η αστείρευτη αγάπη που εισπράττει καθημερινά και η αναγνώριση της σκληρής δουλείας που χρειάζεται για να μπορεί το κατάστημα να είναι συνεχώς ανανεωμένο προϊοντολογικά, με βάση τα σύγχρονα δεδομένα και απαιτήσεις. Αυτό είναι ένα μεγάλο κίνητρο για την ίδια, που την βοηθά να εξελίσσεται συνεχώς μέσα στη δουλειά της και να αγαπά τον μαγικό κόσμο των παιχνιδιών, χρόνο με τον χρόνο, ακόμα περισσότερο.

Η συμβουλή της Καίτης σε άλλες γυναίκες που επιθυμούν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση, είναι να μην διστάσουν, να έχουν όραμα και να μην φοβούνται τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν. Να έχουν στόχο την πρωτοτυπία και την καινοτομία και να είναι έτοιμες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα.

«Το μεγαλύτερο μάθημα που έχω πάρει ως γυναικά επιχειρηματίας είναι ότι, όταν υπάρχει αγάπη σε αυτό που κάνεις μπορείς συνεχώς να βελτιώνεσαι, να εξελίσσεσαι και να προσφέρεις στην επιχείρηση σου με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο», προσθέτει.

Φυσικά, είναι αρκετοί οι παράγοντες που συνέλαβαν στην επιτυχία της, όσον αφορά τον τρόπο δουλειάς της, με πρωταγωνιστικό ρολό η βοήθεια που είχε στην ανατροφή των παιδιών της. «Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις ότι τα παιδιά σου είναι σε ασφαλή χεριά, σε ένα χώρο όπου υπάρχει η αγάπη και η στοργή της γιαγιάς και του παππού. Αυτό σου δίνει τον απαραίτητο χρόνο για να μπορέσεις με καθαρό μυαλό να αφοσιωθείς σε αυτό που κάνεις». Παράλληλα, ένας άλλος παράγοντας είναι η αγάπη για αυτό που κάνεις  και η σκληρή δουλειά. Χωρίς να έχεις το βλέμμα σου στραμμένο στον στόχο σου, καμία επιτυχία δεν είναι εφικτή.

Η συμβουλή της Καίτης σε άλλες γυναίκες που επιθυμούν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση, είναι να μην διστάσουν, να έχουν όραμα και να μην φοβούνται τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν. Να έχουν στόχο την πρωτοτυπία και την καινοτομία και να είναι έτοιμες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα.

Όσο αφορά τα επιχειρηματικά πλανά της Καίτης για το μέλλον, προσθέτει ότι δεν θα σταματήσει να κάνει νέες εισαγωγές προϊόντων και να ψάχνει νέες συνεργασίες στο εξωτερικό με στόχο την επιτυχία της βέλτιστης επιλογής μεταξύ ποιότητας και τιμής. Επιπλέον, ένας μεγάλος στόχος είναι η αναπτύξη τόσο του φυσικού, αλλά και του διαδικτυακού κατάστηματος Super Action. Η Καίτη δεν μας κρύβει πως στο πίσω μέρος του μυαλού της υπάρχει και το χονδρικό εμπόριο όσον αφορά τα παιχνίδια, στόχος ο οποίος άρχισε να τίθεται σιγά σιγά σε εφαρμογή, όμως ο χρόνος προς το παρόν δεν της επιτρέπει μεγάλα ανοίγματα.

Οδός: Λίμνης 3, Δερύνεια

Advertisement

Τηλέφωνο: 23 825180

Facebook: Super Action Sports and Toys – Paralimni 

Instagram: super_action_sports_toys

Website: superaction.com.cy

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Exit mobile version