Connect with us

ΑΓΟΡΑ

Ο Γιώργος Χριστοφή μας μυεί στα μυστικά του σωστού καβουρδίσματος 

Published

on

Ο Γιώργος Χριστοφή αναλύει στο Vantagemag.com την τέχνη του καβουρδίσματος καφέ και μας παρουσιάζει την υπερσύγχρονη μηχανή καβουρδισματος, που πλέον ανήκει στο δυναμικό του «The Coffee Roaster».

Από τον Ζανέττο Λουκά

Από πότε ξεκίνησε η αγάπη σας για τον καφέ και πώς σας οδήγησε στο να δημιουργήσετε το The Coffee Roaster;

Το 2005 η κάβα Robustos άνοιξε τις πόρτες της για το κοινό. Με την αρχή της ενασχόλησης μου με τον τομέα του καφέ, ξεκίνησα άμεσα να παρακολουθώ και τα πρώτα εξειδικευμένα σεμινάρια σχετικά με το αντικείμενο. Ίσως η μαγεία αυτού του υπέροχου ροφήματος, ίσως οι σωστοί άνθρωποι που με μύησαν στον καφέ αποτέλεσαν την αφορμή για να ξεκινήσω αυτό το ταξίδι. Χρόνο με τον χρόνο συνέχιζα τα σεμινάρια στον διεθνή οργανισμό SCA και το 2018 πήρα το Coffee Diploma, τον κορυφαίο τίτλο στον χώρο του καφέ.

Στον χώρο του καφέ δεν εφησυχάζεις ποτέ. Οι γνώσεις και τα σεμινάρια δεν σταματούν ποτέ. Μετά το Coffee Diploma ένιωθα ότι είχα πολλά ακόμα να μάθω και εκεί άρχισα να ψάχνομαι για το επόμενο βήμα που ήταν το καβούρδισμα. Μιλώντας με αρκετούς πελάτες, παρατηρήσα ότι αρκετοί έψαχναν για ένα καλύτερο ποιοτικά φλιτζάνι καφέ. Εκεί άρχισε το ψάξιμο για την αγορά για ένα καλό καρβουδιστήρι (Roasting Machine). Λόγο του υψηλού κόστους στα μηχανήματα αυτά, αποφάσισα να προχωρήσω στην αγορά ενός μικρού μηχανήματος. Παράλληλα, παρακολούθησα επαγγελματικά σεμινάρια καβουρδίσματος και το 2020 πήρα το Roasting Professional Diploma, του παγκόσμιου οργανισμού SCA. Εκεί ήταν που ξεκίνησε και η ιδέα του Coffee Roaster.

Τι σημαίνει για εσάς το the Coffee Roaster;

Για εμένα το the Coffee Roaster είναι τρόπος ζωής, καθώς επίσης και καθημερινή πρόκληση στο να εντοπίσεις πρώτης ποιότητας ύλη (speciality green coffee). Υπάρχει μία συγκεκριμένη διαδικασία που πρέπει να ακολουθείς συνεχώς για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος. Αρχικά, πρέπει να δοκιμάσεις τον καφέ, να καταλήξεις εάν είναι στα επιθυμητά επίπεδα που τον θέλεις και να τον καβουρδίσεις με υψηλά κριτήρια, όπως απαιτεί το speciality coffee, ούτως ώστε ο πελάτης να βρίσκει το καλύτερο αποτέλεσμα στο τελικό προϊόν.

Τι σημαίνει καβουρδίζω στη γλώσσα του καφέ;

Tο καβούρδισμα του καφέ είναι μία «μαγική» διαδικασία στην οποία ο πράσινος κόκκος μετατρέπεται σε καφέ κόκκο. Αυτή η διαδικασία δεν είναι απλώς μια τεχνική επεξεργασίας, αλλά μια τέχνη που συνδυάζει επιστήμη και γνώση των γεύσεων. Επίσης, το καβούρδισμα δεν αφορά μόνο τη γεύση, αλλά και την ανάδειξη των αρωματικών νότων που κρύβονται μέσα σε κάθε κόκκο, δίνοντας έτσι στον καφέ το πλούσιο άρωμα του.

Μιλήστε μας για το τελευταίας τεχνολογίας καρβουδιστήρι που έχει ενταχθεί στο δυναμικό του The Coffee Roaster. 

Advertisement

Το καινούριο καβουρδιστήρι που έχει ενταχθεί στο δυναμικό μας είναι τελευταίας τεχνολογίας έξυπνο καβουρδιστήρι το οποίο παρέχει μια αγώγιμη προς τη θερμότητα μηχανή επιτρέποντας τους κόκκους να βρίσκονται περισσότερο από κάθε άλλη φορά, συγκριτικά με άλλες μηχανές καβουρδίσματος, σε επαφή με το τύμπανο. Ο συνδυασμός φλόγα – μέταλλα τυμπάνου – κόκκοι μέσα στις ιδανικές διαστάσεις, περιστρέφονται με μία δυναμική σχέση, ενώ με τον απόλυτο έλεγχο της ταχύτητας και της ποσότητας του αέρα δημιουργείται ένα μίγμα, που προσφέρει στον χρήστη προφίλ χωρίς περιορισμούς και αυξημένη την ένταση της καραμέλας στους κόκκους.

Αυτή η μηχανή είναι σχεδιασμένη για όσους μπορούν να κατανοήσουν την επίδραση κάθε μιας παραμέτρου κατά τη διαδικασία του καβουρδίσματος. Αντιλαμβάνεται ακόμη και τις πιο μικρές μεταβολές στις ρυθμίσεις κάνοντας τις ορατές, όχι μόνο στους κόκκους κατά τη γευστική αξιολόγηση, αλλά και στο καταγραφικό που συνεργάζεται, για να μπορεί ο χειριστής να έχει διαθέσιμα όλα τα αρχεία του με ένα κλικ.

Tο καβούρδισμα του καφέ είναι μία «μαγική» διαδικασία στην οποία ο πράσινος κόκκος μετατρέπεται σε καφέ κόκκο. Αυτή η διαδικασία δεν είναι απλώς μια τεχνική επεξεργασίας, αλλά μια τέχνη που συνδυάζει επιστήμη και γνώση των γεύσεων.

Στον πυρήνα ενός κλειστού τύπου κεραμικού θαλάμου, έχει τοποθετηθεί ένας   καυστήρας  με πυκνό πλέγμα ινών που εγγυάται την πλήρη καύση του αερίου και τη διανομή της φλόγας σε στοχοποιημένα σημεία χωρίς κενά. Ο έλεγχος του δευτερογενούς αέρα και το οξυγόνο που απαιτείται για την καύση, γίνεται σε κλειστό περιβάλλον μέσα από ένα στρόβιλο που αυτομάτως ρυθμίζει την ποσότητα του μίγματος κάθε φορά που πραγματοποιούμε αλλαγή στην ένταση της φλόγας. Παράλληλα, ο χειριστής προστατεύεται και δεν έρχεται σε επαφή, όπως συνηθίζεται σε ανοιχτού τύπου καυστήρες με τα παράγωγα της καύσης.

Για εμάς σαν επαγγελματίες στον χώρο του Roasting, έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο για την επιλογή του συγκεκριμένου μηχανήματος.

Πώς εξελίσσεται η διαδικασία της καβούρδισης από την απόκτηση των κόκκων μέχρι την παράδοση του τελικού προϊόντος;

Η διαδικασία του καβουρδίσματος ξεκινάει όταν οι πράσινοι κόκκοι μπαίνουν στα μηχανήματα καβουρδίσματος. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ο πραγματικός πρωταγωνιστής είναι η θερμότητα. Πράγματι με την  επίδρασή της ο καφές μετατρέπεται «ψυχή και σώματι». Στους 100°C οι κόκκοι αρχίζουν να αλλάζουν χρώμα, περνώντας από το πράσινο στο κίτρινο, αρχίζουν να αφυδατώνονται εκπέμποντας υδρατμούς και μια μυρωδιά παρόμοια με αυτή του καβουρδισμένου ψωμιού. Μετά τους 200°C το χρώμα γίνεται καστανό. Το πραγματικό καβούρδισμα των κόκκων αρχίζει από τη θερμοκρασία των 160°C μέχρι το μέγιστο των 225°C· ο πλήρης κύκλος, ανάλογα με τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται, διαρκεί από 12 εώς το πολύ 25 λεπτά. Καθώς οι κόκκοι καβουρδίζονται, αλλάζουν τα χαρακτηριστικά τους και το χρώμα τους γίνεται καστανό. Από τους 180°C και πάνω, αρχίζουν να ελευθερώνουν το άρωμα, αυξάνεται ο όγκος τους, χάνοντας βάρος και γίνονται πιο στιλπνοί. Με το καβούρδισμα, το οποίο πρέπει να σταματάει τη σωστή στιγμή, ολοκληρώνεται η χημική επεξεργασία και ο καφές ψύχεται γρήγορα μέσα σε δεξαμενές καταλλήλως αεριζόμενες.

Αυτή η μηχανή είναι σχεδιασμένη για όσους μπορούν να κατανοήσουν την επίδραση κάθε μιας παραμέτρου κατά τη διαδικασία του καβουρδίσματος. Αντιλαμβάνεται ακόμη και τις πιο μικρές μεταβολές στις ρυθμίσεις κάνοντάς τις ορατές, όχι μόνο στους κόκκους κατά τη γευστική αξιολόγηση, αλλά και στο καταγραφικό που συνεργάζεται, για να μπορεί ο χειριστής να έχει διαθέσιμα όλα τα αρχεία του με ένα κλικ.

Ποια είναι η σημασία της ποικιλίας και της προέλευσης του καφέ στην ποιότητα του τελικού προϊόντος;

H κάθε ποικιλία καφέ αποτελεί μια διαφορετική γευστική εμπειρία. Καφέδες από την ίδια χώρα προέλευσης μπορεί να έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά μεταξύ τους.

Η επιλογή της ποικιλίας και της χώρας προέλευσης γίνετε με βάση το τι θέλουμε να προτείνουμε στο καταναλωτή σαν τελικό προϊόν. Χαρμάνια υψηλής ποιότητας τα οποία φτιάχτηκαν και διαμορφώθηκαν από Cupping Specialists, επαγγελματίες baristi, ειδικούς του είδους αλλά και από απλούς εραστές του καφέ, συνθέτουν μια γευστική παλέτα ικανή να καλύψει και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Ποιο είναι το όραμά σας για την εταιρεία σας στο μέλλον και ποια είναι τα σχέδιά σας για ανάπτυξη;

Advertisement

Όραμα μου είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον καταναλωτή μοναδικά προφίλ καφέ υψηλής ποιότητας, που στοχεύουν την μέγιστη δυνατή απόλαυση από ένα μόνο φλιτζάνι. Έχοντας ως στόχο με κάθε τρόπο, την διατήρηση της ποιότητας και τη συνεχή βελτίωση, με γνώμονα πάντα την εμπειρία και την τεχνογνωσία στον καφέ, καθώς και την τεχνολογική ανάπτυξη όλων των σταδίων παραγωγής, από τον πράσινο καρπό μέχρι τον άψογα σερβιρισμένο καφέ. Όσον αφορά την ανάπτυξη έχουμε κάποια σχέδια για το μέλλον, αλλά βρίσκονται ακόμη σε αρχικά στάδια.

ΑΓΟΡΑ

Bagno Designs | Χρώμα και καλαισθησία με μοναδικά ψηφιδωτά σχέδια

Published

on

Με καλή αισθητική και γούστο, η εταιρεία Bagno Designs αναβαθμίζει τον εξωτερικό χώρο και την πισίνα σας, προσφέροντας στιγμές χαλάρωσης και πολυτέλειας για αυτό το καλοκαίρι. Παράλληλα, «ντύνει» την κουζίνα και το μπάνιο σας με ψηφίδες άριστης ποιότητας, δημιουργώντας τον ιδανικό χώρο για εσάς.

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της μέχρι και σήμερα, η Bagno Designs είναι πάντα δίπλα σας, με στόχο τη δημιουργία ονειρεμένων χώρων, έτσι ακριβώς όπως τους έχετε οραματιστεί.

Η εταιρεία Bagno Designs είναι πρωτοπόρος στον τομέα των ποιοτικών ειδών υγιεινής και κεραμικών, προσφέροντας επίσης και μια ευρεία γκάμα εξειδικευμένων δομικών υλικών. Για την εταιρεία Bagno Designs, η αριστεία και η καινοτομία αποτελούν βασικούς πυλώνες της φιλοσοφίας της, με στόχο την παροχή λύσεων που αναβαθμίζουν και ομορφαίνουν κάθε προσωπικό και επαγγελματικό χώρο.

Η εγγύηση στην υψηλή ποιότητα που προσφέρει η Bagno Designs επιβεβαιώνεται από τις παγκοσμίου φήμης επωνυμίες που διαθέτει, όπως η επωνυμία Vidrepur, αλλά και η REALONDA που ειδικεύεται στον τομέα των κεραμικών.

Αναζητώντας το κάτι διαφορετικό για το σπίτι ή την επιχείρησή σας, οι άρτιας ποιότητας ψηφίδες της Bagno Designs προσφέρουν μια εξαιρετική επιλογή. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή πισίνα με μοναδικά ψηφιδοτά σχέδια, είτε να δώσετε στην κουζίνα σας στυλ και χαρακτήρα, είτε στο μπάνιο σας την αίσθηση της πολυτέλειας, οι λύσεις που παρέχει η εταιρεία Bagno Designs είναι ιδανικές για κάθε γούστο και ανάγκη.

Η εγγύηση στην υψηλή ποιότητα που προσφέρει η Bagno Designs επιβεβαιώνεται από τις παγκοσμίου φήμης επωνυμίες που διαθέτει, όπως η επωνυμία Vidrepur, αλλά και η REALONDA που ειδικεύεται στον τομέα των κεραμικών. Αυτές οι κορυφαίες εταιρείες αποτελούν συνεργάτες της εταιρείας, διασφαλίζοντας ότι κάθε προϊόν που προσφέρει πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και αντοχής.

Η εταιρεία Bagno Designs είναι πρωτοπόρος στον τομέα των ποιοτικών ειδών υγιεινής και κεραμικών, προσφέροντας επίσης και μια ευρεία γκάμα εξειδικευμένων δομικών υλικών.

Στην Bagno Designs θα ανακαλύψετε τις αμέτρητες επιλογές που διαθέτει και θα βρείτε τα προϊόντα που θα δώσουν μια νέα πνοή και διάσταση στον χώρο σας. Η δέσμευσή της διεύθυνσης και του εξειδικευμένου προσωπικού ως προς την ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών τους, αποτελεί προτεραιότητα και βασικό τους στόχο.

Οδός: 1ης Απριλίου 223, Παραλίμνι

Τηλέφωνο: 23827200

Facebook &Instagram: Bagno Designs

Advertisement

bagnodesigns.com

Continue Reading

ΑΓΟΡΑ

Paradox Kitchen | Γευστικές Αντιθέσεις, Απρόβλεπτες Εκπλήξεις!

Published

on

Δύο παιδιά οι Μαρία Κλώνη και Αλέξανδρος Μελέκκης από Αγία Νάπα και Παραλίμνι ξεκίνησαν με προθυμία και χαμόγελο να παρέχουν υπηρεσίες catering και πολύ γρήγορα έγιναν αρκετά γνωστοί στους κατοίκους της Αμμοχώστου. Το Paradox Kitchen πρωτοεφανίστηκε στις αρχές του 2022 εν καιρώ καραντίνας και πολύ γρήγορα κέρδισε τις καρδιές και φυσικά το στομάχι μας! Η φήμη γύρω από το όνομα τους αφήνει τους πελάτες τους ικανοποιημένους και ευχαριστημένους, ανταποκρινόμενοι και στις πιο υψηλές τους απαιτήσεις.

Ποια είναι η έμπνευση πίσω από τη δημιουργία της Paradox Kitchen και πώς ξεκίνησε η εταιρεία;

Το Paradox Kitchen ξεκίνησε με κάτι πολύ πιο απλό και διαφορετικό. Ξεκινήσαμε από τη δημιουργία cheese platter για τους πελάτες μας, στην συνέχεια όμως η ιδέα μεγαλώνε και ωριμάζε και έτσι προσθέταμε νέα προϊόντα. Αυτή έδωσε το κίνητρο για πειραματισμό και δημιούργησε μια σειρά από γεύσεις που κέντρισαν το ενδιαφέρον μας, αλλά και των πελατών μας. Με συνεχή και σταθερή δέσμευση στην ποιότητα και την καινοτομία, προσθέσαμε στον κατάλογό μας νέα προϊόντα, καθώς επίσης και εξαιρετικές υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας. Έτσι καταλήξαμε στη μορφή που εχει σήμερα το Paradox Kitchen, διατηρώντας πάντα το πνεύμα της αρχικής μας έμπνευσης και της αγάπης για τη δημιουργία.

Ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των πιάτων finger food σας και πώς επιλέγετε τα υλικά σας;

Πάντα προσπαθούμε να επιλέγουμε τα καλύτερα προϊόντα. Θέλουμε να προσφέρουμε τόσο ποιότητα όσο και ποσότητα, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μας θα απολαύσουν έναν πλούσιο γευστικό και επιλεκτικό κατάλογο προϊόντων. Ο στόχος μας είναι να ξεχωρίσουμε από τον ανταγωνισμό και τις αλλες εταιρείες, γι΄ αυτό οι επιλογές που έχουμε είναι πιο εκλεπτυσμένες και gourmet, αποφεύγοντας τα στερεότυπα των απλών finger food και προσφέροντας μια πραγματικά εκλεπτυσμένη και απολαυστική εμπειρία. Έτσι ξεφεύγουμε απο τα στερεότυπα των finger food.

Διαλέγουμε πάντα ποιότητα από τα πιο εκλεκτα προϊόντα της αγοράς. Πάντα προτιμούμε φρέσκα φρούτα και λαχανικά της εποχής από τοπικούς παραγωγούς

Πώς προσαρμόζετε τα μενού σας για διάφορες εκδηλώσεις, όπως γάμοι, βαπτίσεις και εταιρικά πάρτυ;

Για εμάς ο πελάτης κατέχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη δημιουργία του μενού του. Αφού επιλέξει τις γεύσεις και τις προτιμήσεις του, έρχεται σε επικοινωνία μαζί μας για μια λεπτομερή συζήτηση. Ακούμε προσεκτικά τις προτιμήσεις του και τις ανάγκες του, προσφέροντας την εμπειρία και την εξειδίκευσή μας για να δημιουργήσουμε ένα μενού που να ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες του, ενώ παράλληλα να είναι και οικονομικά εφικτό για αυτόν. Με την προσέγγιση αυτή, κάθε γεύμα γίνεται μια μοναδική εμπειρία, αφήνοντας πάντα καλές εντυπώσεις.

Ποια είναι η φιλοσοφία σας πίσω από την επιλογή ποιοτικών ευρωπαϊκών προϊόντων για τα platter σας;

Μέσω του Paradox Kitchen θέλουμε να παρέχουμε στον κόσμο σε μια ποικιλία γεύσεων από διάφορες χώρες όπως η Ισπανία, η Ιταλία και πολλές άλλες, οι οποίες είναι συχνά δυσεύρετες στο νησί μας. Μέσα από την εμπειρία μας και την αγάπη μας για τη διεθνή κουζίνα, προσφέρουμε στους πελάτες μας μια γευστική εμπειρία, επιτρέποντας τους να ανακαλύψουν νέες γεύσεις και αρώματα που ίσως δεν έχουν γευτεί ποτέ πριν. Μέσα από τις υπηρεσίες που παρέχουμε, στοχεύουμε στο να εμπλουτίσουμε τη γαστρονομική τους εμπειρία με μια πινελιά διεθνούς γεύσης.

Πώς διασφαλίζετε τόσο την ποιότητα όσο και την ποσότητα σε κάθε γεύμα που παρέχετε;

Διαλέγουμε πάντα ποιότητα από τα πιο εκλεκτα προϊόντα της αγοράς. Πάντα προτιμούμε φρέσκα φρούτα και λαχανικά της εποχής από τοπικούς παραγωγούς. Επίσης, οι μαρμελάδες που έχουμε ειναι σπιτικές από φρούτα δικής μας παραγωγής, αλλά και τοπικών παραγωγών. Οι ποσότητες επιλέγονται προσεχτικά και πριν προσθέθει κάτι στο μενού πρέπει να εγκριθεί και από τους δύο μας. Συνήθως ο Αλέξανδρος αναλαμβάνει τον έλεγχο της ποσότητας και εγώ (Μαρία) αναλαμβάνω τον ποιοτικό έλεγχο. Θεωρώ ότι εμείς είμαστε ο πιο σκληρός κριτής των φαγητών μας.

Ποια είναι η διαδικασία παραγγελίας και παράδοσης των πιάτων σας για μια εκδήλωση;

Advertisement

Αφού επικοινωνήσει ο πελάτης μαζί μας, του στέλνουμε το μενού, γίνεται η επιλογή των φαγητών και έπειτα του αποστέλλετε η προσφορα. Προτιμούμε φυσικά η παραγγελία να γίνει τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν την εκδήλωση που διοργανώνει. Όπως χρησιμοποιούμε φρέσκα προϊόντα έτσι θέλουμε να είναι και τα φαγητά μας όταν παραδοθούν, φρέσκα. Επίσης, το 95% των προϊόντων μας φτιάχνονται στη δική μας κουζίνα. Ο πελάτης εχει την επιλογή να έρθει να τα παραλέβει, να του τα παραδώσουμε εμείς, αλλα και να του τα στήσουμε σε μορφή buffet. Σε αρκετες περιπτώσεις έτυχε να πάμε από μερες πιο πριν για τη διαμόρφωση του μπουφέ στο σπιτι του. Θεωρούμε ότι το μπουφέ μας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από 5άστερα ξενοδοχεία.

Κατανοούμε τη σημασία της ποικιλομορφίας διατροφικών αναγκών και προτιμήσεων, γι’ αυτό παρέχουμε επιλογές για όλους

Ποια είναι η έμπνευση πίσω από την επιλογή του ονόματος “Paradox Kitchen” για την εταιρεία σας;

Καθώς παρακολουθούσα ένα σεμινάριο για Personal and Professional Development και σε κάποια φάση αναφερθήκε η λέξη «παράδοξο». Κάτι που έρχεται σε σύγκρουση με την κοινή λογική και περιέχει αντίφαση. Μια υγιής και ανοδική ανάπτυξη συμβαίνει όταν ευθυγραμμιζόμαστε με τον αυθεντικό μας εαυτό. Με πιο απλά λόγια αν ένας άνθρωπος γνωρίζει καλά τον εαυτό του τότε η επαγγελματική του πορεία θα συνάδει με τις αξίες και τα ιδανικά του. Έτσι αποφασίσαμε ότι αυτή είναι η φιλοσοφία που θα θέλαμε να ακολουθήσουμε και καταλήξαμε στο όνομα Paradox Kitchen. Θέλαμε να είναι κάτι που να ξεχωρίζει απο τα υπόλοιπα και να αντικατροπτρίζει τα προϊόντα που προσφέρουμε, τα οποία δεν είναι το πεπατημένο μενού, αλλά κάτι πιο ιδιαίτερο.

Πώς διαχειρίζεστε τυχόν ειδικές διατροφικές απαιτήσεις ή προτιμήσεις των πελατών σας;

Στο μενού μας, υπάρχουν vegan και vegetarian επιλογές. Κατανοούμε τη σημασία της ποικιλομορφίας διατροφικών αναγκών και προτιμήσεων, γι’ αυτό παρέχουμε επιλογές για όλους. Κάθε finger food στο μενού μας συνοδεύεται από σαφείς ενδείξεις για τυχόν αλλεργιογόνα, προσφέροντας έτσι στους πελάτες μας την ασφάλεια και την άνεση που χρειάζονται για να απολαύσουν το γεύμα τους. Επιπλέον, είμαστε διαθέσιμοι να προσαρμόσουμε το μενού μας σύμφωνα με τις διατροφικές προτιμήσεις και τις ανάγκες των πελατών μας, δίνοντας έμφαση στην ικανοποίηση τους.

Ποιες είναι οι τελευταίες τάσεις ή δημοφιλή platter στον χώρο των catering;

Πλέον ο τομέας του catering εχει εξελιχθεί πάρα πολύ. Εμείς έχουμε φύγει από τα συνηθισμένα και από την εικόνα που έχουν οι περισσότεροι για το catering και για φαγητά όπως χαλούμι στην πίττα. Είναι ένας κλάδος ο οποίος συνεχώς αναπτύσσεται και αν έχεις μεράκι μπορείς να δημιουργήσεις και να διαμορφώσεις ενδιαφέρον μενού όπως ακριβώς τα θες.

Facebook: Paradox Kitchen 

Instagram: paradox_kitchen

Για παραγγελίες καλέστε στο: 23 820870

Advertisement
Continue Reading

ΑΓΟΡΑ

ProClean Express | Καθαρισμός υψηλών προδιαγραφών

Published

on

Η ProClean Express χαρακτηρίζεται από τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία. Με βάση την εμπειρία και την κατάρτιση της εξειδικευμένης ομάδας της, είναι η κατάλληλη επιλογή για την υγιεινή και την καθαριότητα του προσωπικού σας χώρου.

Η εταιρεία ProClean Express αναδεικνύεται ως μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες επαγγελματικού καθαρισμού τόσο στην επαρχία Αμμοχώστου αλλά και σε Παγκύπρια βάση. Πρωταρχικός στόχος του ιδρυτή της Χριστόφορου Μελέκκη και της καταρτισμένης ομάδας της εταιρείας είναι το να κερδίζουν συνεχώς την εμπιστοσύνη των πελατών τους, με βάση την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν, την άμεση εξυπηρέτηση και τον επαγγελματισμό τους.

Κύριο μέλημα της εταιρείας είναι η υγιεινή και η καθαριότητα του χώρου σας. Με τις πιο προηγμένες υπηρεσίες καθαρισμού σε διάφορους τύπους κτιρίων και χώρων, καθώς και με τη χρήση υπερσύγχρονου εξοπλισμού, η ProClean Express εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα.

Οι εξειδικευµένες υπηρεσίες καθαρισµού εξασφαλίζουν την υγιεινή και  καθαριότητα κτηρίων, κατοικιών, ξενοδοχείων, σκαφών, επαγγελµατικών χώρων, το εσωτερικό αυτοκινήτων, καθώς και πολυκατοικίων. Μερικές από τις βασικότερες υπηρεσίες καθαρισµού που ειδικεύεται και αναλαµβάνει το προσωπικό της εταιρείας µαζί µε το σύγχρονο φορητό εξοπλισµό του, είναι δάπεδα, χαλιά, στρώµατα, κεραµίδια, πατώµατα όλων των ειδών, εξωτερικοί χώροι, πλάκες πεζοδροµίου, blinds, ταπετσαρίες, καναπέδες, πολυθρόνες, µπαλκόνια, βεράντες και τέντες. 

Η δυναμική ανάπτυξή της εταιρείας στηρίζεται στην ποιότητα, την οργάνωση, την τεχνογνωσία και την σταθερή επένδυση σε νέα, τεχνολογικά προηγμένα μηχανήματα

Με περηφάνια ο Χριστόφορος Μελέκκης αναφέρει πως είναι η μοναδική εταιρεία στην Κύπρο που έχει στο δυναμικό της το αμερικανικό πολυμηχάνημα Prochem Performer. Αυτό το προηγμένο μηχάνημα λειτουργεί χωρίς την ανάγκη ρεύματος ή νερού, εξασφαλίζοντας γρήγορο αποτέλεσμα, στέγνωμα και πλήρη, βαθύ καθαρισμό.

Η δυναμική ανάπτυξή της εταιρείας στηρίζεται στην ποιότητα, την οργάνωση, την τεχνογνωσία και την σταθερή επένδυση σε νέα, τεχνολογικά προηγμένα μηχανήματα. Η προσφορά υπηρεσίων υψηλής ποιότητας και η διατήρηση της πρωτιάς στον τομέα του καθαρισμού, είναι ο βασικός στόχος της εταιρείας ProClean Express για τα επόμενα χρόνια.

Για τη διατήρηση της καθαριότητας και της υγιεινής στον χώρο σας με επαγγελματική προσέγγιση και με άρτια αποτελεσματικά, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εμπιστευθείτε τους ειδικούς της εταιρείας ProClean Express.

Οδός: Περνέρας 39, Παραλίµνι

Τηλέφωνο: 96679382

Facebook: ProClean Express

Advertisement

Instagram: proclean_expresscy

Continue Reading

ΠΡΟΣΦΑΤΑ