ΑΓΟΡΑ

Paradox Kitchen | Γευστικές Αντιθέσεις, Απρόβλεπτες Εκπλήξεις!

Published

on

Δύο παιδιά οι Μαρία Κλώνη και Αλέξανδρος Μελέκκης από Αγία Νάπα και Παραλίμνι ξεκίνησαν με προθυμία και χαμόγελο να παρέχουν υπηρεσίες catering και πολύ γρήγορα έγιναν αρκετά γνωστοί στους κατοίκους της Αμμοχώστου. Το Paradox Kitchen πρωτοεφανίστηκε στις αρχές του 2022 εν καιρώ καραντίνας και πολύ γρήγορα κέρδισε τις καρδιές και φυσικά το στομάχι μας! Η φήμη γύρω από το όνομα τους αφήνει τους πελάτες τους ικανοποιημένους και ευχαριστημένους, ανταποκρινόμενοι και στις πιο υψηλές τους απαιτήσεις.

Ποια είναι η έμπνευση πίσω από τη δημιουργία της Paradox Kitchen και πώς ξεκίνησε η εταιρεία;

Το Paradox Kitchen ξεκίνησε με κάτι πολύ πιο απλό και διαφορετικό. Ξεκινήσαμε από τη δημιουργία cheese platter για τους πελάτες μας, στην συνέχεια όμως η ιδέα μεγαλώνε και ωριμάζε και έτσι προσθέταμε νέα προϊόντα. Αυτή έδωσε το κίνητρο για πειραματισμό και δημιούργησε μια σειρά από γεύσεις που κέντρισαν το ενδιαφέρον μας, αλλά και των πελατών μας. Με συνεχή και σταθερή δέσμευση στην ποιότητα και την καινοτομία, προσθέσαμε στον κατάλογό μας νέα προϊόντα, καθώς επίσης και εξαιρετικές υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας. Έτσι καταλήξαμε στη μορφή που εχει σήμερα το Paradox Kitchen, διατηρώντας πάντα το πνεύμα της αρχικής μας έμπνευσης και της αγάπης για τη δημιουργία.

Ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των πιάτων finger food σας και πώς επιλέγετε τα υλικά σας;

Πάντα προσπαθούμε να επιλέγουμε τα καλύτερα προϊόντα. Θέλουμε να προσφέρουμε τόσο ποιότητα όσο και ποσότητα, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μας θα απολαύσουν έναν πλούσιο γευστικό και επιλεκτικό κατάλογο προϊόντων. Ο στόχος μας είναι να ξεχωρίσουμε από τον ανταγωνισμό και τις αλλες εταιρείες, γι΄ αυτό οι επιλογές που έχουμε είναι πιο εκλεπτυσμένες και gourmet, αποφεύγοντας τα στερεότυπα των απλών finger food και προσφέροντας μια πραγματικά εκλεπτυσμένη και απολαυστική εμπειρία. Έτσι ξεφεύγουμε απο τα στερεότυπα των finger food.

Διαλέγουμε πάντα ποιότητα από τα πιο εκλεκτα προϊόντα της αγοράς. Πάντα προτιμούμε φρέσκα φρούτα και λαχανικά της εποχής από τοπικούς παραγωγούς

Πώς προσαρμόζετε τα μενού σας για διάφορες εκδηλώσεις, όπως γάμοι, βαπτίσεις και εταιρικά πάρτυ;

Για εμάς ο πελάτης κατέχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη δημιουργία του μενού του. Αφού επιλέξει τις γεύσεις και τις προτιμήσεις του, έρχεται σε επικοινωνία μαζί μας για μια λεπτομερή συζήτηση. Ακούμε προσεκτικά τις προτιμήσεις του και τις ανάγκες του, προσφέροντας την εμπειρία και την εξειδίκευσή μας για να δημιουργήσουμε ένα μενού που να ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες του, ενώ παράλληλα να είναι και οικονομικά εφικτό για αυτόν. Με την προσέγγιση αυτή, κάθε γεύμα γίνεται μια μοναδική εμπειρία, αφήνοντας πάντα καλές εντυπώσεις.

Ποια είναι η φιλοσοφία σας πίσω από την επιλογή ποιοτικών ευρωπαϊκών προϊόντων για τα platter σας;

Μέσω του Paradox Kitchen θέλουμε να παρέχουμε στον κόσμο σε μια ποικιλία γεύσεων από διάφορες χώρες όπως η Ισπανία, η Ιταλία και πολλές άλλες, οι οποίες είναι συχνά δυσεύρετες στο νησί μας. Μέσα από την εμπειρία μας και την αγάπη μας για τη διεθνή κουζίνα, προσφέρουμε στους πελάτες μας μια γευστική εμπειρία, επιτρέποντας τους να ανακαλύψουν νέες γεύσεις και αρώματα που ίσως δεν έχουν γευτεί ποτέ πριν. Μέσα από τις υπηρεσίες που παρέχουμε, στοχεύουμε στο να εμπλουτίσουμε τη γαστρονομική τους εμπειρία με μια πινελιά διεθνούς γεύσης.

Πώς διασφαλίζετε τόσο την ποιότητα όσο και την ποσότητα σε κάθε γεύμα που παρέχετε;

Διαλέγουμε πάντα ποιότητα από τα πιο εκλεκτα προϊόντα της αγοράς. Πάντα προτιμούμε φρέσκα φρούτα και λαχανικά της εποχής από τοπικούς παραγωγούς. Επίσης, οι μαρμελάδες που έχουμε ειναι σπιτικές από φρούτα δικής μας παραγωγής, αλλά και τοπικών παραγωγών. Οι ποσότητες επιλέγονται προσεχτικά και πριν προσθέθει κάτι στο μενού πρέπει να εγκριθεί και από τους δύο μας. Συνήθως ο Αλέξανδρος αναλαμβάνει τον έλεγχο της ποσότητας και εγώ (Μαρία) αναλαμβάνω τον ποιοτικό έλεγχο. Θεωρώ ότι εμείς είμαστε ο πιο σκληρός κριτής των φαγητών μας.

Ποια είναι η διαδικασία παραγγελίας και παράδοσης των πιάτων σας για μια εκδήλωση;

Advertisement

Αφού επικοινωνήσει ο πελάτης μαζί μας, του στέλνουμε το μενού, γίνεται η επιλογή των φαγητών και έπειτα του αποστέλλετε η προσφορα. Προτιμούμε φυσικά η παραγγελία να γίνει τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν την εκδήλωση που διοργανώνει. Όπως χρησιμοποιούμε φρέσκα προϊόντα έτσι θέλουμε να είναι και τα φαγητά μας όταν παραδοθούν, φρέσκα. Επίσης, το 95% των προϊόντων μας φτιάχνονται στη δική μας κουζίνα. Ο πελάτης εχει την επιλογή να έρθει να τα παραλέβει, να του τα παραδώσουμε εμείς, αλλα και να του τα στήσουμε σε μορφή buffet. Σε αρκετες περιπτώσεις έτυχε να πάμε από μερες πιο πριν για τη διαμόρφωση του μπουφέ στο σπιτι του. Θεωρούμε ότι το μπουφέ μας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από 5άστερα ξενοδοχεία.

Κατανοούμε τη σημασία της ποικιλομορφίας διατροφικών αναγκών και προτιμήσεων, γι’ αυτό παρέχουμε επιλογές για όλους

Ποια είναι η έμπνευση πίσω από την επιλογή του ονόματος “Paradox Kitchen” για την εταιρεία σας;

Καθώς παρακολουθούσα ένα σεμινάριο για Personal and Professional Development και σε κάποια φάση αναφερθήκε η λέξη «παράδοξο». Κάτι που έρχεται σε σύγκρουση με την κοινή λογική και περιέχει αντίφαση. Μια υγιής και ανοδική ανάπτυξη συμβαίνει όταν ευθυγραμμιζόμαστε με τον αυθεντικό μας εαυτό. Με πιο απλά λόγια αν ένας άνθρωπος γνωρίζει καλά τον εαυτό του τότε η επαγγελματική του πορεία θα συνάδει με τις αξίες και τα ιδανικά του. Έτσι αποφασίσαμε ότι αυτή είναι η φιλοσοφία που θα θέλαμε να ακολουθήσουμε και καταλήξαμε στο όνομα Paradox Kitchen. Θέλαμε να είναι κάτι που να ξεχωρίζει απο τα υπόλοιπα και να αντικατροπτρίζει τα προϊόντα που προσφέρουμε, τα οποία δεν είναι το πεπατημένο μενού, αλλά κάτι πιο ιδιαίτερο.

Πώς διαχειρίζεστε τυχόν ειδικές διατροφικές απαιτήσεις ή προτιμήσεις των πελατών σας;

Στο μενού μας, υπάρχουν vegan και vegetarian επιλογές. Κατανοούμε τη σημασία της ποικιλομορφίας διατροφικών αναγκών και προτιμήσεων, γι’ αυτό παρέχουμε επιλογές για όλους. Κάθε finger food στο μενού μας συνοδεύεται από σαφείς ενδείξεις για τυχόν αλλεργιογόνα, προσφέροντας έτσι στους πελάτες μας την ασφάλεια και την άνεση που χρειάζονται για να απολαύσουν το γεύμα τους. Επιπλέον, είμαστε διαθέσιμοι να προσαρμόσουμε το μενού μας σύμφωνα με τις διατροφικές προτιμήσεις και τις ανάγκες των πελατών μας, δίνοντας έμφαση στην ικανοποίηση τους.

Ποιες είναι οι τελευταίες τάσεις ή δημοφιλή platter στον χώρο των catering;

Πλέον ο τομέας του catering εχει εξελιχθεί πάρα πολύ. Εμείς έχουμε φύγει από τα συνηθισμένα και από την εικόνα που έχουν οι περισσότεροι για το catering και για φαγητά όπως χαλούμι στην πίττα. Είναι ένας κλάδος ο οποίος συνεχώς αναπτύσσεται και αν έχεις μεράκι μπορείς να δημιουργήσεις και να διαμορφώσεις ενδιαφέρον μενού όπως ακριβώς τα θες.

Facebook: Paradox Kitchen 

Instagram: paradox_kitchen

Για παραγγελίες καλέστε στο: 23 820870

Advertisement

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Exit mobile version