ΣΠΙΤΙ

Ρώσος προγραμματιστής μετέτρεψε Boeing 737 σε μια εκπληκτική πολυτελή βίλα (βίντεο)

Published

on

Η μεταφορά του αεροσκάφους από την τοποθεσία του στο Μπαλί σε μια κορυφή βράχου αρκετά χιλιόμετρα μακριά δεν ήταν εύκολη υπόθεση.

Βρίσκεται στην κορυφή ενός βράχου στην παραλία Nyang-Nyang στο Μπαλί, 150 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, το εκπληκτικό Private Jet Villa by Hanging Gardens είναι ίσως το πιο όμορφα ανακαινισμένο τζετ Boeing 737 στον κόσμο.

Η μετατροπή παλαιών αεροπλάνων δεν είναι κάτι νέο. Τα έχουμε δει να μετατρέπονται σε σπίτια, εστιατόρια ή ακόμα και μουσεία, αλλά αυτό που κατάφερε να κάνει ο προγραμματιστής Felix Demin με ένα Boeing 737 στο νησί του Μπαλί είναι πραγματικά άνευ προηγουμένου.

Κατάφερε να μετατρέψει το γιγαντιαίο αεροσκάφος σε μια πολυτελή βίλα δύο υπνοδωματίων σκαρφαλωμένη στην κορυφή ενός βράχου με θέα στην εμβληματική ακτογραμμή του Μπαλί.

Το έργο ήταν τρία χρόνια στα σκαριά και περιελάμβανε αρκετές υλικοτεχνικές προκλήσεις, από τη μεταφορά του τζετ στην εκπληκτική τοποθεσία του έως την ίδια τη μετατροπή.

Ευτυχώς, ο Demin κατάφερε να ξεπεράσει αυτά τα εμπόδια και σήμερα, το Private Jet Villa by Hanging Gardens είναι ένα από τα πιο περιζήτητα καταλύματα στο νησί της Ινδονησίας, παρά τις απότομες νυχτερινές τιμές του.

«Ακόμα και πριν το αγοράσω, σκέφτηκα ότι ήταν δυνατόν να το μετατρέψω σε κάποιο είδος μοναδικού αντικειμένου και αποφάσισα να επικεντρωθώ στη δημιουργία μιας βίλας», δήλωσε ο Demin στο CNN, πριν εξηγήσει ότι βρήκε περίπου 20 παρόμοια αεροπλάνα που βρίσκονταν μόνο στην Ινδονησία κατά την αναζήτησή τους.

Ο Demin κατέληξε τελικά σε ένα Boeing 737 που είχε αγοραστεί από έναν επενδυτή στην Ινδονησία και συμφώνησε να το αγοράσει.

Ωστόσο, η μεταφορά του αεροσκάφους από την τοποθεσία του στο Μπαλί σε μια κορυφή βράχου αρκετά χιλιόμετρα μακριά δεν ήταν εύκολη υπόθεση.

«Έπρεπε να το αποσυναρμολογήσουμε αφού συμβουλευτήκαμε την ομάδα της Boeing», εξηγεί. «Ξεβιδώσαμε 50.000 βίδες».

Πηγή: huffingtonpost.gr

Advertisement

HOT 5

Exit mobile version