ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η σειρά του μήνα: Shōgun

Published

on

Η νέα επική σειρά – Δείτε το τρέιλερ

Η εμβληματική σειρά των 80s Shogun επιστρέφει σε ένα reimagination που αναμένεται να καθηλώσει -βάσει των πρώτων σχολίων- τους θεατές.

Ο Hiroyuki Sanada (είναι και παραγωγός της σειράς) πρωταγωνιστεί ως Lord Yoshii Toranaga, ο οποίος μάχεται για τη ζωή του, καθώς οι εχθροί του στο Συμβούλιο των Αντιβασιλέων στρέφονται εναντίον του.

Όταν ένα μυστηριώδες ευρωπαϊκό πλοίο βρίσκεται ακυβέρνητο κοντά σε ένα ψαροχώρι, ο Άγγλος κυβερνήτης του, John Blackthorne που τον υποδύεται ο Cosmo Jarvis, έρχεται φέρνοντας μυστικά που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον Toranaga να ανατρέψει την εξουσία και να μειώσει την τρομερή επιρροή των εχθρών του Blackthorne, των Ιησουιτών ιερέων και των Πορτογάλων εμπόρων.

Παράλληλα, η Toda Mariko (Anna Sawai), μια μυστηριώδη χριστιανή ευγενή, τελευταία απόγονο μιας ατιμασμένης γενιάς υπηρετεί τον άρχοντά της μέσα σε αυτό το βεβαρημένο πολιτικό τοπίο, και πρέπει να ισορροπήσει ανάμεσα στη σχέση της με τον Blackthorne, τη δέσμευσή στην πίστη της και το καθήκον της προς τον εκλιπόντα πατέρα της.

Τα δύο πρώτα επεισόδια της mini σειράς από τα οχτώ κυκλοφορούν σήμερα Τρίτη (27/2).

HOT 5

Exit mobile version